Sintetizator de voce

Convertiți textul în voce cu ajutorul a 700 de generatoare de voci realiste și naturale în 100 de limbi. Încercați gratuit cititorul nostru de text în română. Nici măcar nu trebuie să vă înregistrați.

Creare audio

Convertiți cu ușurință textul în voce. Sintetizatorul de voce în limba română vă permite să transformați cu ușurință textul în voce online. Citiți textul cu voce tare, transformați textul în MP3 în limba română, faceți videoclipuri dintr-o prezentare Powerpoint și automatizați producția audio și video cu ajutorul instrumentului Narakeet.

(Read this page in English: Romanian text to speech voices)

Citire text română

Narakeet este un program de citire a textului în limba română, folosind inteligența artificială a vocii electronice sintetizată. Folosind convertoare naturale ale textului în vorbire, puteți adăuga cu ușurință materiale audio video, să înregistrați fișiere MP3 cu voci românești, realizați lecții de limbă și multe alte materiale similare.

Redați următorul videoclip (cu sunet) pentru a asculta o demonstrație rapidă a sintetizatorului voce română.


Transforma text in voce online

Cu instrumentul Narakeet puteți transforma textul în voce, puteți realiza materiale audio și video din text. Începeți să utilizați gratuit sistemul nostru de transformare a textului în vorbire. Selectați una din voce TTS română și introduceți un text pentru a realiza o citire text cu voce română.

Pentru opțiuni suplimentare (conversia documentelor Word, ajustarea vitezei sau a volumului, lucrul cu fișierele Powerpoint), consultați pagina noastră Instrumente.

Pe lângă aceste voci, aplicația Narakeet text în vorbire are încă 700 de generatoare de voci în 100 de limbi.

Voce TTS română

Pentru citirea textului în română, introduceți un text în câmpul ”Script”, selectați una dintre vocile românești și apăsați butonul ”Creare Audio”. Narakeet este un program de sinteză a vorbirii care poate transforma textul în voce la un browser. Începeți să utilizați gratuit aplicația text în vorbire.

Transformare text în voce la un browser

Deschideți sintetizatorul de voce online Narakeet în orice browser web, introduceți un text și alegeți un generator de voce românească. În câteva secunde, veți transforma textul în voce, și veți obține un fișier audio care sună profesional. Este mult mai rapid și mai ușor decât să înregistrați sunetul singur.

Citire text in română

Instrumentul de transformare a textului în voce citește textul cu voce tare, ca un vorbitor nativ. Astfel de instrumente sunt folosite pentru sinteza vorbirii, pentru a crea automat versiuni audio ale siteurilor web sau cărților și pentru a ajuta oamenii să realizeze videoclipuri de marketing sau promoționale. Instrumentele de transformare a textului în vorbire online se folosesc astăzi pentru sinteza vorbirii video, deoarece publicul online preferă să vizioneze videoclipuri în loc să citească textul.

Cititor de text limba română

Narakeet este un cititor de text care vă ajută să creați materiale audio și video în diverse scopuri. Iată câteva modalități tipice de a folosi sintetizatorul de voce online.

  • Transformă textul in voce
  • Citire text cu voce
  • Transformare text în vorbire
  • Voce off video
  • Redare vocală text
  • Generator de voce romaneasca
  • Inteligența artificială vocea electronică sintetizată
  • Textul de discurs în limba română

Narakeet helps you create text to speech voiceovers, turn Powerpoint presentations and Markdown scripts into engaging videos. It is under active development, so things change frequently. Keep up to date: RSS, Slack, Twitter, YouTube, Facebook, Instagram, TikTok

The media on this page includes images and videos by George, Sherise VD, Andreea Avramescu, Florin Gorgan on Unsplash