Oplæsning af tekst

Konverter tekst til tale med 700 realistiske, naturlige tekst til stemmesynthesizere på 100 sprog. Vend tekst til tale nemt. Lav nemt dansksproget lyd og videoer med Narakeet.

Opret lyd

Prøv vores danske tekst for at tale frit. Ingen registrering påkrævet.

Vend tekst til tale nemt. Lav nemt dansksproget lyd og videoer med Narakeet.

Talesyntese gør det nemt at læse tekst højt. Konverter tekst til stemme online, lav videoer med tekstoplæsning fra Powerpoint-præsentationer, og automatiser nemt lyd- og videoproduktion med Narakeet

Tekst til tale

Narakeet er en applikation, der læser tekst højt med AI-stemmesyntese. Ved hjælp af realistisk tekst til stemme konvertering, kan du nemt tilføje lyd til video, lytte til tekst fra dine dokumenter, oprette danske stemme MP3-filer, lave sprogundervisning online og meget mere.

Narakeet har 19 danske tekstlæsere.

Afspil videoen nedenfor (med lyd) for en hurtig demo eller vores danske talesyntese.


Læs tekst op

Narakeet gør det nemt at læse dansk tekst højt, lave videoer og lydfiler med livagtig tale ud fra tekst. Kom i gang med vores tekst til at tale dansk frit. Vælg fra en af vores danske tekst til tale muligheder nedenfor, og indtast noget tekst for at konvertere tekst til tale.

For flere muligheder (højtlæsning af Word-dokumenter, læsning af en tekst fra PDF, stemmehastighed / lydstyrkekontrol, arbejde med Powerpoint-filer eller Markdown-scripts), se vores værktøjsside.

Ud over disse stemmer har Narakeet 700 tekst til tale online generatorer på 100 sprog.

Få teksten læst op online

Narakeet er et højtlæsningsprogram, der nemt kan hjælpe dig med at oprette lyd- og videofiler til mange formål. Her er nogle ting, du kan gøre med vores tekst til tale-app:

Dansk talesyntese

Åbn Narakeet-tekstlæserprogrammet i enhver webbrowser, indtast noget tekst og vælg en af vores danske tekst til tale online generatorer. Om et øjeblik får du din tekst læst højt online og får en professionelt klingende lyd. Dette er meget hurtigere og lettere end at optage lyden selv.

Tekst til tale dansk gratis

For at læse dansk tekst højt skal du blot indtaste teksten i feltet “script”, vælge en af de danske stemmer og klikke på knappen “opret lyd”. Narakeet er det bedste stemmesynteseprogram, og du kan bruge det fra enhver webbrowser. Begynd at bruge Narakeet tekstlæser program gratis.

Bedste talesyntese program

En tekstlæsningsapplikation læser højt tekst ved hjælp af en computeriseret stemme, og tekst til talekonverteringssystemer af høj kvalitet som Narakeet kan producere lyd fra tekst, der er realistisk, som om en indfødt ville udtale det. Værktøjer som det bruges til online talesyntese, til automatisk at oprette lydversioner af websider eller bøger og til at hjælpe folk med at lave marketing- eller informationsvideoer. Video voice over er en særlig almindelig brugssag for tekst til stemme online værktøjer i dag, da online publikum foretrækker at se videoer frem for at læse tekst.

Tekst til tale Word

Hvis du vil konvertere tekst til Word-taledokumenter, skal du bruge Narakeet-tekstlæseren. Upload dit word-dokument, vælg derefter en af vores danske tekster til talestemmer og klik på knappen “Opret lyd”. Brug feltet “Format” til at vælge mellem at oprette en tekst til tale MP3-fil eller Wav-fil.

Narakeet helps you create text to speech voiceovers, turn Powerpoint presentations and Markdown scripts into engaging videos. It is under active development, so things change frequently. Keep up to date: RSS, Slack, Twitter, YouTube, Facebook, Instagram, TikTok

The media on this page includes images and videos by Nick Karvounis, Errant Official, Shane Rounce, Andrew Neel, Tamara Bellis, Nick Arnot, Elin Tabitha, Malik Skydsgaard, Mario La Pergola, Ethan Hu on Unsplash