Εκφωνηση κειμενου στα ελληνικα

Μετατρέψτε το γραπτό κείμενο σε ομιλία με 700 ρεαλιστικές, φυσικές γεννήτριες φωνής από κείμενο σε 100 γλώσσες. Δοκιμάστε τον μετατροπέα γραπτού κειμένου σε ομιλία στην ελληνική γλώσσα δωρεάν. Δε χρειάζεται να κάνετε την εγγραφή.

Δημιουργία ήχου

Οι ελληνικοί μετατροπείς γραπτού κειμένου σε ομιλία σάς επιτρέπουν να μετατρέπετε εύκολα γραπτό κείμενο σε φωνή online. Χάρη στο εργαλείο Narakeet, μπορείτε να διαβάσετε το ελληνικό κείμενο δυνατά online, να μετατρέψετε το περιεχόμενο των κειμένων σε MP3 στα ελληνικά, να μετατρέψετε τις παρουσιάσεις Powerpoint σε βίντεο και να αυτοματοποιήσετε την παραγωγή βίντεο και ήχου.

Ελληνικό κείμενο σε ομιλία

Το Narakeet είναι ένα πρόγραμμα που διαβάζει γραπτό κείμενο στα ελληνικά, χρησιμοποιώντας τον συνθέτη φωνής με τεχνητή νοημοσύνη. Χρησιμοποιώντας γεννήτριες φωνής με φυσικό ήχο, μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε γραπτό κείμενο σε ήχο, να προσθέσετε αφήγηση σε οπτικό υλικό, να δημιουργήσετε αρχεία φωνής MP3 στα ελληνικά, να κάνετε μαθήματα γλώσσας online και πολλά άλλα.

Το Narakeet έχει 3 αναγνώστες κειμένου στα ελληνικά.

Παίξτε το παρακάτω βίντεο (με ήχο) ώστε να ακούσετε γρήγορη επίδειξη των ελληνικών συνθετών φωνής.


Μετατροπή κειμένου σε ομιλία

Το Narakeet σάς επιτρέπει να μετατρέπετε εύκολα γραπτό κείμενο σε ομιλία στα ελληνικά, να δημιουργείτε υλικό ήχου και βίντεο που ακούγεται φυσιολογικά. Ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε τον μετατροπέα κειμένου σε ομιλία στο διαδίκτυο δωρεάν. Επιλέξτε μία από τις ελληνικές γεννήτριες φωνής, ανδρική ή γυναικία, και πληκτρολογήστε κάποιο κείμενο για να το διαβάσετε δυνατά στην ελληνική γλώσσα.

Για πρόσθετες επιλογές (ανάγνωση εγγράφων Word, ρύθμιση ταχύτητας ή έντασης ήχου, εργασία με αρχεία Powerpoint), ανατρέξτε στη σελίδα Εργαλεία.

Εκτός από αυτές τις φωνές, η διαδικτυακή εφαρμογή ανάγνωσης κειμένου Narakeet διαθέτει άλλες 700 γεννήτριες γραπτού κειμένου σε φωνή σε 100 γλώσσες.

Αναγνωση κειμενου online

Το Narakeet είναι εφαρμογή αυτόματης ανάγνωσης που σας βοηθά να δημιουργείτε εύκολα υλικό ήχου και βίντεο για διάφορους σκοπούς. Ακολουθούν μερικοί τυπικοί τρόποι χρήσης του προγράμματος ανάγνωσης κειμένου Naraket online:

 • online αναγνωση κειμενου
 • tts εκφωνηση κειμενου στα ελληνικα φορουμ
 • word εκφώνηση κειμένου
 • ακρόαση εκφώνησης κειμένου
 • αυτοματη εκφωνηση γραμματικου κειμενου
 • γεννήτρια φωνής
 • εκφωνηση κειμενου οδηγιων για μαθητες
 • εκφωνηση κειμενου στα αγγλικα
 • Συνθέτης Ομιλίας
 • σύστημα ανάγνωσης κειμένου online
 • Πρόγραμμα για εκφώνηση κειμένου στα ελληνικά
 • Εκφώνηση κειμένου

Κείμενο σε ομιλία ελληνικά

Για να μετατρέψετε γραπτό κείμενο σε ομιλία στα ελληνικά, ανοίξτε το διαδικτυακό συνθέτη ομιλίας Narakeet σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ιστού, πληκτρολογήστε κάποιο κείμενο και επιλέξτε μία από τις ελληνικές γεννήτριες φωνής. Μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα θα μετατρέψετε γραπτό κείμενο σε ομιλία και θα λάβετε ένα αρχείο ήχου που ακούγεται σαν να υπέστη επαγγελματική επεξεργασία. Είναι πολύ πιο γρήγορο και πιο εύκολο από το να ηχογραφείτε μόνοι σας.

Φωνητικη αναγνωση κειμενου

Μετατρέψτε το γραπτό κείμενο σε αφήγηση στα ελληνικά. Εισαγάγετε κείμενο στο πεδίο “Script”, επιλέξτε μία από τις ελληνικές φωνές και κάντε κλικ στο κουμπί “Create Audio”. Το Narakeet είναι η καλύτερη εφαρμογή ανάγνωσης κειμένου και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε τις γεννήτριες φωνής μας δωρεάν.

Τι ειναι η εφαρμογη κειμενο σε ομιλια

Το εργαλείο μετατροπής γραπτού κειμένου σε ομιλία διαβάζει το κείμενο δυνατά και οι μετατροπείς γραπτού κειμένου σε ομιλία υψηλής ποιότητας, όπως το Narakeet, μπορούν να παράγουν ήχο από το κείμενο που ακούγεται σαν να το διαβάζει ένα άτομο στη μητρική του γλώσσα. Τέτοια εργαλεία χρησιμοποιούνται για τη σύνθεση ομιλίας, για την αυτόματη δημιουργία ακουστικών εκδόσεων ιστότοπων ή βιβλίων και για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να κάνουν βίντεο για τους σκοπούς του μάρκετινγκ ή της προώθησης. Τα εργαλεία μετατροπής γραπτού κειμένου σε φωνή σήμερα έχουν ευρεία χρήση για τη σύνθεση ομιλίας σε βίντεο, καθώς το διαδικτυακό κοινό προτιμά να παρακολουθεί βίντεο αντί να διαβάζει κείμενο.

Narakeet helps you create text to speech voiceovers, turn Powerpoint presentations and Markdown scripts into engaging videos. It is under active development, so things change frequently. Keep up to date: RSS, Slack, Twitter, YouTube, Facebook, Instagram, TikTok

The media on this page includes images and videos by Vesela Vaclavikova, Semina Psichogiopoulou, Viktor Forgacs, Benjamin Rascoe, on Unsplash