Magyar szövegfelolvasó

Alakítsa át könnyedén a szöveget beszéddé. Készítsen egyszerűen magyar nyelvű hang- és videóanyagokat a Narakeet segítségével.

A magyar szövegolvasó online teszi lehetővé a szöveg egyszerű átalakítását beszéddé. A Narakeet felovasó online segítségével egyszerűen felolvasható bármilyen szöveg, a szöveges tartalmakat egyszerűen magyar nyelvű MP3 formátumba konvertálhatjunk, Powerpoint prezentációkat alakíthatunk át videóvá, valamint automatizálhatjuk a videó- és hanggyártást.

(Read this page in English: Hungarian text to speech voices)

Audió fájl létrehozás

Próbálja ki ingyen a szövegfelolvasó program magyar verzióját. Nincs szükség regisztrációra.

Online szövegfelolvasó

A Narakeet egy olyan felolvasó program, amely mesterséges intelligenciával működő hangszintetizátor segítségével képes szöveget felolvasni magyarul és sok más nyelven. A természetes hangzású hanggenerátorok segítségével egyszerűen alakíthat át szöveget beszéddé, narrációt adhat hozzá a videóanyagokhoz, továbbá az online szövegolvasó mp3 formátumú hangfájlt is képes készíteni online magyar nyelvű szövegolvasásból és még sok mást.

A Narakeet 3 különböző magyar szövegfelolvasó hanggal rendelkezik.

Játssza le az alábbi videót (hanggal) és hallgassa meg a magyar szövegfelolvasó hang online szolgáltatásának gyors bemutatóját.


Felolvasó program

A Narakeet lehetővé teszi a szöveg egyszerű magyar nyelvű beszéddé való átalakítását. Kezdje meg most a szövegfelolvasó online és ingyenes használatát. Válasszon egyet az alábbi magyar szövegfelolvasó online elérhető hangjai közül, majd vigye be a szöveget annak érdekében, hogy a hangos felolvasó felolvassa azt magyar hangon.

A további opciók eléréséhez (pl. Word dokumentumok konvertálása, hangsebesség vagy hangerő beállítás, Powerpoint fájlok szerkesztése) tekintse meg az Eszközök oldalt.

Ezeken a hangokon kívül a Narakeet online szövegolvasó alkalmazás további 400+ hangot tartalmaz, 70+ különböző nyelven.

Szövegfelolvasó

A Narakeet egy automatikus szövegolvasó, amellyel egyszerűen és különféle céllal hozhat létre audió és videóanyagokat. Íme néhány megszokott módszer a hangszintetizátoraink online használatára:

Hogyan készíthetünk rövid szövegből mp3-at?

A szöveg beszéddé való alakításához nyissa meg a Narakeet online magyar szövegfelolvasó programot bármelyik böngészőből, vigye be a szöveget, majd válassza ki az egyik magyar hanggenerátort. Másodperceken belül a szövegfelolvasó program a szöveget hanggá alakítja, és professzionális hangzású hangfájlt kap. Sokkal gyorsabb és egyszerűbb, mint ha saját maga rögzítené a hangját.

Magyar szövegfelolvasó hang online

Alakítsa át a szöveget magyar nyelvű narrációvá. A “Script” mezőbe vigye be a szöveget, majd válassza ki a magyar szövegfelolvasó opciók egyikét és nyomja meg a “Create Audio” gombot. A Narakeet egy szövegolvasó online program. Használja ingyen a magyar szövegolvasó programot.

Word felolvasás

A szöveget beszéddé átalakító eszköz, egy olyan hangos felolvasó program mint például a Narakeet, amely képes felolvasni a szöveget, és képes azt kiváló minőségű hanggá konvertálni, továbbá a szövegből képes olyan hanganyagot készíteni, amely hasonlít az anyanyelvi beszélő hangjához. Az ilyen eszközöket beszédszintézisre, weboldalak vagy könyvek audióverzióinak automatikus létrehozására, valamint marketing- vagy promóciós videóanyagok készítésére is használják. Az online szövegfelolvasó eszközöket manapság különösen gyakran használják videókhoz tartozó beszédszintézisre, mivel az online közönség szívesebben néz videókat a szöveg olvasása helyett.

Narakeet helps you create narrated videos quickly, using text-to-speech to turn Powerpoint presentations and Markdown scripts into engaging videos. It is under active development, so things change frequently. Keep up to date: RSS, Slack, Twitter, YouTube, Facebook, Instagram, TikTok

The media on this page includes images by Yuki Matsukura, Norbert Buduczki, Szabolcs Toth, bruce mars Malik Skydsgaard on Unsplash