Magyar szövegfelolvasó

Alakítsa át könnyedén a szöveget beszéddé. Készítsen egyszerűen magyar nyelvű hang- és videóanyagokat a Narakeet segítségével.

A magyar szövegolvasó online teszi lehetővé a szöveg egyszerű átalakítását beszéddé. A Narakeet felovasó online segítségével egyszerűen felolvasható bármilyen szöveg, a szöveges tartalmakat egyszerűen magyar nyelvű MP3 formátumba konvertálhatjunk, Powerpoint prezentációkat alakíthatunk át videóvá, valamint automatizálhatjuk a videó- és hanggyártást.

(Read this page in English: Hungarian text to speech voices)

Audió fájl létrehozás

Próbálja ki ingyen a szövegfelolvasó program magyar verzióját. Nincs szükség regisztrációra.

Online szövegfelolvasó

A Narakeet egy olyan felolvasó program, amely mesterséges intelligenciával működő hangszintetizátor segítségével képes szöveget felolvasni magyarul és sok más nyelven. A természetes hangzású hanggenerátorok segítségével egyszerűen alakíthat át szöveget beszéddé, narrációt adhat hozzá a videóanyagokhoz, továbbá az online szövegolvasó mp3 formátumú hangfájlt is képes készíteni online magyar nyelvű szövegolvasásból és még sok mást.

A Narakeet 13 különböző magyar szövegfelolvasó hanggal rendelkezik.

Játssza le az alábbi videót (hanggal) és hallgassa meg a magyar szövegfelolvasó hang online szolgáltatásának gyors bemutatóját.


Felolvasó program

A Narakeet lehetővé teszi a szöveg egyszerű magyar nyelvű beszéddé való átalakítását. Kezdje meg most a szövegfelolvasó online és ingyenes használatát. Válasszon egyet az alábbi magyar szövegfelolvasó online elérhető hangjai közül, majd vigye be a szöveget annak érdekében, hogy a hangos felolvasó felolvassa azt magyar hangon.

A további opciók eléréséhez (pl. Word dokumentumok konvertálása, hangsebesség vagy hangerő beállítás, Powerpoint fájlok szerkesztése) tekintse meg az Eszközök oldalt.

Ezeken a hangokon kívül a Narakeet online szövegolvasó alkalmazás további 700 hangot tartalmaz, 100 különböző nyelven.

Szövegfelolvasó

A Narakeet egy automatikus szövegolvasó, amellyel egyszerűen és különféle céllal hozhat létre audió és videóanyagokat. Íme néhány megszokott módszer a hangszintetizátoraink online használatára:

Hogyan készíthetünk rövid szövegből mp3-at?

A szöveg beszéddé való alakításához nyissa meg a Narakeet online magyar szövegfelolvasó programot bármelyik böngészőből, vigye be a szöveget, majd válassza ki az egyik magyar hanggenerátort. Másodperceken belül a szövegfelolvasó program a szöveget hanggá alakítja, és professzionális hangzású hangfájlt kap. Sokkal gyorsabb és egyszerűbb, mint ha saját maga rögzítené a hangját.

Magyar szövegfelolvasó hang online

Alakítsa át a szöveget magyar nyelvű narrációvá. A “Script” mezőbe vigye be a szöveget, majd válassza ki a magyar szövegfelolvasó opciók egyikét és nyomja meg a “Create Audio” gombot. A Narakeet egy szövegolvasó online program. Használja ingyen a magyar szövegolvasó programot.

Word felolvasás

A szöveget beszéddé átalakító eszköz, egy olyan hangos felolvasó program mint például a Narakeet, amely képes felolvasni a szöveget, és képes azt kiváló minőségű hanggá konvertálni, továbbá a szövegből képes olyan hanganyagot készíteni, amely hasonlít az anyanyelvi beszélő hangjához. Az ilyen eszközöket beszédszintézisre, weboldalak vagy könyvek audióverzióinak automatikus létrehozására, valamint marketing- vagy promóciós videóanyagok készítésére is használják. Az online szövegfelolvasó eszközöket manapság különösen gyakran használják videókhoz tartozó beszédszintézisre, mivel az online közönség szívesebben néz videókat a szöveg olvasása helyett.

Narakeet helps you create text to speech voiceovers, turn Powerpoint presentations and Markdown scripts into engaging videos. It is under active development, so things change frequently. Keep up to date: RSS, Slack, Twitter, YouTube, Facebook, Instagram, TikTok

The media on this page includes images and videos by Yuki Matsukura, Norbert Buduczki, Szabolcs Toth, bruce mars Malik Skydsgaard on Unsplash