Tekst-naar-spraak

Zet tekst om naar spraak met 700 realistische, natuurlijke tekst-naar-spraaksynthesizers in 100 talen. Probeer onze Nederlandse tekst-naar-spraak gratis. Geen registratie nodig. Maak eenvoudig Nederlandstalige audio en video’s met Narakeet.

Audio maken

Tekst-naar-spraak maakt het gemakkelijk om tekst voor te lezen. Laat Nederlandse tekst voorlezen, converteer online tekst-naar-spraak-mp3, maak van powerpointpresentaties video’s met voorgelezen tekst en automatiseer audio- en videoproductie op eenvoudige manier met Narakeet.

Tekst naar spraak Nederlands

Narakeet is een tekst-naar-spraakapp met AI-geluidsverwerking. Door realistische tekst-naar-spraakconversie te gebruiken, kunt u moeiteloos audio toevoegen aan video, tekst omzetten naar spraak, Nederlandse mp3-spraakbestanden creëren, online taallessen maken en nog veel meer.

Narakeet heeft 21 Nederlandstalige tekst-naar-spraakgeneratoren, en nog eens 6 Vlaamse tekst-naar-spraakstemmen.

Speel de onderstaande video (met geluid) af voor een snelle demo van onze tekst-naar-spraak Nederlandse stemmen.


Tekst voorlezen

Narakeet maakt het gemakkelijk om tekst online voor te lezen, video’s en audiobestanden te creëren met levensechte spraak uit tekst. Ga aan de slag met ons gratis online tekst-naar-spraakssysteem. Kies uit een van onze Nederlandse mannen- en vrouwenstemmen hieronder en voer wat zinnen in om tekst naar spraak om te zetten.

Meer opties (tekst-naar-spraak Word-documenten, spraaksnelheid/volumeregeling, werken met powerpointbestanden of Markdown- scripts) op onze toolpagina.

Naast deze stemmen kan Narakeet ook tekst voorlezen met 700 stemgeneratoren in 100 talen.

Meer Nederlandse tekst-naar-spraakstemmen online

Meer opties om tekst naar spraak online om te zetten in Nederlandse regionale varianten, kijk op de volgende pagina:

Tekst naar spraak app

Narakeet is een online tekst-naar-spraakapp die u helpt om gemakkelijk audio- en videobestanden te maken voor verschillende doeleinden. Hier zijn enkele zaken die u kunt doen met onze van-tekst-naar-spraaksoftware:

Wat is tekst-naar-spraak engine?

Een tekst-naar-spraaktool leest tekst voor met een computergestuurde stem, en hoogwaardige tekst-naar-spraakconversieprogramma’s zoals Narakeet kunnen van tekst audio maken die realistisch is, net of een native speaker de tekst uitspreekt. Dergelijke tools worden gebruikt voor spraaksynthese, om automatisch audioversies van webpagina’s of boeken te maken, en om mensen te helpen bij het maken van marketing- of informatievideo’s. Voice-over toevoegen aan video is tegenwoordig een veelgebruikte toepassing van tekst-naar-spraaktools, aangezien online publiek liever naar video’s kijkt dan tekst leest.

Tekst omzetten naar spraak

Om Nederlandse tekst hardop voor te lezen, voert u de tekst in het veld “script” in, kiest u een van de Nederlandse stemmen en klikt u op de knop “Audio maken”. Narakeet is het beste tekst-naar-spraakprogramma en u kunt het gebruiken vanuit elke webbrowser. Begin gratis met het online voorlezen.

Hoe laat je een tekst voorlezen?

Open de Narakeet online spraaksynthesizer in een willekeurige webbrowser, typ wat tekst in en selecteer een van onze Nederlandse stemgeneratoren. In enkele ogenblikken zet u tekst om naar spraak en krijgt u een professioneel klinkende audio. Dit gaat veel sneller en gemakkelijker dan zelf audio opnemen.

Word tekst laten voorlezen

Om een Word-document online te laten voorlezen, gebruikt u de Narakeet tekst-naar-spraaksoftware. Upload uw Word-document, selecteer vervolgens een van onze Nederlandse tekst-naar-spraakstemmen en klik op de knop “Audio maken”. Gebruik het veld “Formaat” om te kiezen tussen een tekst-naar-spraak mp3-bestand of een tekst-naar-spraak Wav-bestand.

Narakeet helps you create text to speech voiceovers, turn Powerpoint presentations and Markdown scripts into engaging videos. It is under active development, so things change frequently. Keep up to date: RSS, Slack, Twitter, YouTube, Facebook, Instagram, TikTok

The media on this page includes images and videos by Mike van den Bos, Brian Wangenheim, Liam Read, Julian, Mikail Duran, Alex Sheldon, Brooke Cagle, Tim van der Kuip, Sávio Félix, Peter van Eijk, Jane Duursma, Patrik Velich, bruce mars on Unsplash