Tekst Til Tale

Konverter tekst til tale med 700 realistiske og naturlige tekst til tale synthesizere på 100 språk. Prøv vår tekst til tale på norsk gratis. Ingen registrering er nødvendig.

Lag Lyd

Talesyntese gjør det lett å lese teksten høyt. Konverter norsk tekst-til-tale for MP3, lag videoer av Powerpoint tekst til tale presentasjoner og automatiser lyd- og videoproduksjon enkelt med Narakeet.

Narrator Norsk

Narakeet er en app som leser opp tekst med AI lydsyntese. Ved å bruke realistisk tekst til stemmekonvertering kan du enkelt legge til lyd og video, konvertere tekst til tale med norsk stemme, lage språkkurs på nettet og mye mer.

Narakeet har 21 tekstlesere med norsk språk.

Spill av videoen nedenfor (med lyd) for en demo av en norsk tekstleser.


Tekst Til Tale Norsk Stemme

Narakeet konverterer tekst til tale online. Lag videoer og lydfiler som høres ut som ekte tale fra tekst. Kom i gang med vår tekst til tale helt gratis. Velg en av våre norske tekst til tale konverterere nedenfor, og skriv en tekst for å lage en lydfil.

For flere valg (tekst til tale Word dokumenter, lese tekst fra en PDF, talehastighet/volumkontroll, jobbe med Powerpoint filer eller Markdown skripter), sjekk vår Tools side.

I tillegg til disse stemmene, har Narakeet 700 tekst til tale online generatorer på 100 språk..

Tekst til stemme

Narakeet er en app som leser for deg. Den kan hjelpe deg å skape lyd- og videofiler til mange formål, enkelt. Her er noen av tingene du kan gjøre med vår software:

  • Tekst til tale på norsk
  • Powerpoint tekst til tale
  • Tekst til tale mp3 norsk
  • Norsk tekstleser

Les høyt for meg

Åpne Narakeet talesyntese applikasjon i en hvilken som helst nettleser, skriv inn en tekst og velg en av våre norske tekst til tale stemmer. På et øyeblikk vil du transformere tekst til tale på nettet og få en lydfil som høres profesjonell ut. Dette er mye raskere og lettere enn å spille inn lyden selv.

Hvordan få opplest tekst?

For å lese en norsk tekst høyt, bare skriv teksten i “skript” feltet, velg en av våre norske stemmer og klikk på “Lag Lyd”-knappen. Narakeet er det beste online tekst til lyd programmet, og du kan bruke det fra alle nettlesere. Begynn å bruke Narakeet til å lese tekst gratis.

Hva er talesyntese?

En talesyntese applikasjon leser tekst høyt ved å bruke en datastemme, og høykvalitets tekst til tale konverteringssystemer som Narakeet kan produsere lyd fra tekst som er realistisk, som om en med norsk som morsmål skulle uttalt det. Verktøy som disse er brukt for online talesyntese, for å automatisk skape lydversjoner av nettsider eller bøker, og til å assistere mennesker i å lage markedsførings- eller informasjonsvideoer. Voiceover-videoer er ofte brukt som tekst til tale verktøy i dag for seerne på nettet som foretrekker å se video fremfor å lese en tekst.

Hvordan få lest opp tekst i Word?

For å få et Word dokument til å bli lest høyt, bruk Narakeet tekstleser program. Last opp ditt Word dokument, velg deretter en av våre norske tekst til tale stemmer og klikk “Lag Lyd”-knappen. Bruk “Format”-feltet til å velge mellom å lage tekst til tale MP3-fil eller tekst til tale WAV-fil.

Narakeet helps you create text to speech voiceovers, turn Powerpoint presentations and Markdown scripts into engaging videos. It is under active development, so things change frequently. Keep up to date: RSS, Slack, Twitter, YouTube, Facebook, Instagram, TikTok

The media on this page includes images and videos by Oscar Daniel Rangel, Johannes Andersson, Chris Blonk, FOYN, Gus Ruballo, Tobias Barsnes, Nathan Van de Graaf, Vidar Nordli-Mathisen, Nihon Graphy, Urban Gyllström, Till Daling on Unsplash