Teksti Puheeksi Online

Muuta teksti puheeksi 700 realistisella ja luonnollisella tekstistä puheeksi syntetisaattorilla 100 eri kielellä. Kokeile suomenkielistä tekstiä puheeksi ilmaiseksi. Ei rekisteröintiä.

Luo ääni

Puhesynteesi tekee tekstin ääneen lukemisen helpoksi. Muunna teksti puheeksi MP3-tiedostoon, tee videoita Powerpointin teksti puheeksi -esityksistä ja automatisoi äänen ja videon tuotanto helposti Narakeetilla.

(Read this page in English: Finnish text to speech voices)

Puhesyntetisaattori

Narakeet on sovellus, joka lukee tekstiä ääneen tekoälyäänisynteesillä. Käyttämällä realistista tekstin ääneksi muunninta voit helposti muutaa tekstin puheeksi. Muunna teksti puheeksi suomenkielisillä äänillä, tee kielikursseja verkossa ja paljon muuta.

Narakeetilla on 15 suomenkielistä puhesyntetisaattoria.

Toista alla oleva video (äänillä), jotta näet esittelyn suomenkielinen teksti puheeksi -syntetisaattoreista.


Muunna teksti puheeksi

Muunna teksti puheeksi netissä Narakeetin avulla ja tee videoita ja ääniä aidonkuuloisella puheella. Kokeile teksti puheeksi suomeksi -toimintoa ilmaiseksi. Valitse yksi suomenkielisistä teksti puheeksi -muuntimistamme ja syötä tekstiä tehdäksesi äänen.

Työkalusivullamme on lisätietoja vaihtoehdoista (teksti puheeksi Word documentissa, PDF:n tekstin lukeminen, äänen nopeuden ja voimakkuuden säätö, Powerpoint-tiedostojen ja Markdown-skriptien kanssa toimiminen)

Näiden äänien lisäksi Narakeetilla on 700 tekstistä puheeksi -ääntä 100 eri kielellä.

Mitä käytätte tekstistä puheeksi

Narakeet on teksti puheeksi ohjelma. Sen avulla voit helposti luoda ääni- ja videotiedostoja moniin tarkoituksiin. Tässä miten höydyntää teksti puheeksi netissä:

Kuinka asetan suomen teksti puheeksi

Avaa Narakeet teksti puheeksi sovellus millä tahansa verkkoselaimella, kirjoita tekstiä ja valitse yksi suomenkielisistä tekstistä puheeksi -äänistämme. Hetken kulutta tekstin muuntaminen puheeksi on helppoa ammattimaiselta kuulostavalla äänellä. Tämä on paljon nopeampaa ja helpompaa kuin äänen tallentaminen itse tai suomenkielisten ääninäyttelijöiden palkkaaminen.

Käytä Narakeet tekstistä puheeksi -ohjelmaa lukeaksesi Word-dokumentin ääneen. Lataa Word-dokumenttisi, valitse yksi suomalainen teksti puheeksi -ääni ja klikkaa “Create audio” näppäintä. Käytä “Muoto” -kenttää valitaksesi teksti puheeksi MP3 ja teksti puheeksi WAV tiedoston väliltä.

Kuinka teksti puheeksi toimii

Puhesyntetisaattorisovellus lukee tekstiä ääneen tietokoneäänellä, ja korkealaatuinen tekstistä puheeksi -muunnin, kuten Narakeet, voi tuottaa tekstistä realistista ääntä, joka on kuin natiivipuhuja olisi ääntänyt sen. Tämänkaltaisia työkaluja käytetään netissä puhesynteesiin, jonka avulla automaattisesti luodaan verkkosivujen ja kirjojen ääniversioita tai avustetaan markkinointi- ja tietoiskuvideoiden tekoa. Videon juontajan ääninäyttely on erittäin yleinen käyttötapa työkaluille, kuten teksti puheeksi -muunnin, kun nykyinen yleisö katsoo mieluummin videota kuin lukee tekstiä.

Teksti puheeksi netissä

Muuta suomalainen teksti puheeksi syöttämällä tekstiä “Käsikirjoitus” kenttään, valitse yksi äänistä ja klikkaa “Luo ääni” näppäintä. Narakeet on paras tekstistä puheeksi -sovellus netissä, ja sitä voi käyttää kaikilla selaimilla. Aloita Narakeetin käyttö tekstin lukemiseen ilmaiseksi.

Narakeet helps you create text to speech voiceovers, turn Powerpoint presentations and Markdown scripts into engaging videos. It is under active development, so things change frequently. Keep up to date: RSS, Slack, Twitter, YouTube, Facebook, Instagram, TikTok

The media on this page includes images and videos by Tapio Haaja, Joakim Honkasalo, Minna Hamalainen, Toni Hukkanen on Unsplash