Läs upp text

Konvertera text till tal med 700 realistiska, naturliga text till röstsynteser på 100 språk. Prova vår text till tal på svenska gratis. Ingen registrering krävs. Gör svenskspråkigt ljud och video enkelt med Narakeet.

Skapa ljud

Talsyntes gör det enkelt att läsa upp text. Konvertera text till tal i MP3-format online, skapa videor med uppläsning av text från presentationer i Powerpoint och automatisera ljud- och videoproduktion enkelt med Narakeet.

Uppläsning av text

Narakeet är en app som läser upp text, med AI-ljudsyntes. Med hjälp av realistisk konvertering av text till röst kan du enkelt lägga till ljud till video, lyssna på text från dina dokument, skapa svenska röstfiler i MP3-format, göra språklektioner online och mycket mer.

Narakeet har 21 svenska textläsare.

Spela upp videon nedan (med ljud) för en snabb demo eller vår svenska talsyntes.


Text till tal

Narakeet gör det enkelt att lyssna på text online, skapa videor och ljudfiler med verklighetstroget tal från text. Kom igång med vår text till tal gratis. Välj bland en av våra svenska textläsare nedan och skriv in lite text för att konvertera text till tal.

För fler alternativ (text till tal i Word-dokument, uppläsning av en text från PDF, rösthastighet/volymkontroller, arbeta med Powerpoint-filer eller Markdown-skript), kolla in vår Verktygssida.

Förutom dessa röster har Narakeet 700 text till tal-generatorer online på 100 språk.

App som läser upp text

Narakeet är en app som läser upp text och som kan hjälpa dig att enkelt skapa ljud- och videofiler för många ändamål. Här är några saker du kan göra med vår programvara:

Oavsett om det är ett blogginlägg, en e-bok, eller ett manus till en presentation, kan Narakeet hjälpa dig att skapa högkvalitativa ljudfiler snabbt. Med möjligheten att anpassa tonhöjd, hastighet och betoning, kan du få din AI-röst att låta precis som du vill.

Hur använder man talsyntes?

Öppna Narakeets talsyntesapp i valfri webbläsare, skriv in lite text och välj en av våra svenska röstgeneratorer. På några ögonblick kommer du att förvandla text till tal online och få ett professionellt ljud. Detta är mycket snabbare och enklare än att spela in ljudet själv.

Hur använder man text till tal?

För att läsa upp text på svenska, skriv bara in texten i “Skript”-fältet, välj en av de svenska rösterna och klicka på knappen “Skapa ljud”. Dessutom stödjer Narakeet många olika språk, vilket gör det till en idealisk lösning för internationell kommunikation. Dess intuitiva gränssnitt och högkvalitativa ljud gör det enkelt även för nybörjare att använda. Oavsett om du är en lärare, författare, företagare eller bara en daglig användare, kan Narakeet dramatiskt förbättra din effektivitet och förmågor att producera media.

Vilken talsyntes är bäst?

Narakeet är den bästa appen online för textläsare, och du kan använda den från vilken webbläsare som helst. Börja använda Narakeet för att läsa upp text till tal gratis. Oavsett storleken på ditt projekt, kan Narakeet hjälpa dig att effektivisera processen och öka din produktivitet. Med Narakeet är dina kreativa möjligheter oändliga.

Hur kan jag få min text uppläst?

En talsyntesapp läser upp text med hjälp av en datoriserad röst, och högkvalitativa konverteringssystem för text till tal som Narakeet kan producera ljud från text som är realistisk, som om en infödd talare skulle uttala det. Sådana verktyg används för talsyntes online, för att automatiskt skapa ljudversioner av webbsidor eller böcker och för att hjälpa människor att göra marknadsförings- eller informationsvideor. Voiceover för video är ett särskilt vanligt användningsfall för text till röst-verktyg idag, eftersom onlinepubliken föredrar att titta på videor framför att läsa text.

Kan Word läsa upp text?

För att få ett Word-dokument uppläst, använd Narakeet, ett program som läser upp text. Ladda upp ditt word-dokument, välj sedan en av våra svenska text till tal-röster och klicka på knappen “Skapa ljud”. Använd “Format”-fältet för att välja mellan att skapa en MP3-fil från text till tal eller en Wav-fil från text till tal Wav-fil.

Narakeet helps you create text to speech voiceovers, turn Powerpoint presentations and Markdown scripts into engaging videos. It is under active development, so things change frequently. Keep up to date: RSS, Slack, Twitter, YouTube, Facebook, Instagram, TikTok

The media on this page includes images and videos by Ana Bórquez, Jade Aucamp, Tobias Flyckt, Théo rql, Lucas Quintana, Joshua Rondeau, Jon Ly, Giorgio Trovato, Sammy Williams, Caleb Lucas, Karsten Winegeart, Eugene Zhyvchik, Martin Reisch, Daniel Stenholm, Jonathan Cosens Photography on Unsplash