Síntesis de veu en català

Converteix el text a veu amb 700 veus sintetitzadores de la parla en 90 idiomes. Prova el programa per llegir el text en català gratuïtament. No és necessari que t’hi registris.

Crear àudio

Prova el programa per llegir el text en català gratuïtament. No és necessari que t’hi registris.

Síntesis de veu en català que fa que llegir un text en veu alta sigui fàcil amb diferents tipus de documents: com Word, PDF o EPUB. Converteix el text en veu per MP3, crea vídeos des de PowerPoint per presentacions orals i crea vídeos i àudios de manera automàtica fàcilment amb Narakeet.

El català és la llengua oficial de Catalunya, les illes Balears i Andorra. Hi ha uns 9 milions de persones que parlen català en tot el món i uns 4 milions de persones el parlen com la seva llengua nativa. El dialecte del català occidental que es parla a València es denomina oficialment valencià i es pot entendre casi de manera integral per qualsevol que parli català, però és considerat com una altra llengua a València. Les nostres veus que converteixen en text en veu en català parlen català central, como una persona nativa de Barcelona pronunciaria el text.

Sintetitzadors de veu en català realistes

Narakeet és una aplicació per llegir el text en veu alta, amb síntesis de parla d’IA natural. Utilitza una conversió del text a veu realista, hi pots afegir àudio i vídeo fàcilment, convertir el text en narració en català, crear classes d’idioma en línia i molt més.

Narakeet ofereix 13 sintetitzadors de veu en català realistes. Reprodueix el següent vídeo (amb so) per obtenir una demostració ràpida o per veure les veus al pronunciar el text en català.


Text a veu català

Narakeet és un lector de text en línia. Facilita el poder convertir el text en àudio, crear fitxers de vídeos i àudios amb síntesis de veu que són realistes a partir del text. Comença amb el nostre programa gratuït per convertir text en veu. Selecciona un dels nostres sintetitzadors de l’idioma català que trobaràs a continuació i introdueix el text per crear un àudio.

Si vols veure més opcions (text convertit en veu de documents de Word, lectura d’un text del PDF, controls de velocitat de veu/volum, treballar amb arxius PowerPoint o scripts Markdown), pots consultar la nostra Pàgina d’eines.

A més d’aquestes veus, Narakeet té 700 veus sintetitzadores de la parla en 90 idiomes.

Estàs creant contingut pel mercat espanyol? A més a més de la lectura de texts en català, també pots veure:

Llegir el text en veu alta

Narakeet és una aplicació de text a veu. Et pot ajudar a crear arxius d’àudio i vídeo per moltes finalitats de manera fàcil. Lector de textos en catalan, aquesta eina te la capacitat d’interpretar i pronunciar textos amb un accent autòcton. Gràcies a la seva funcionalitat de text a veu català, pots escriure textos llargs i complexos que seran convertits en arxius d’àudio de qualitat. Així, convertir text a veu en català es converteix en un procés senzill i accessible. Narakeet és un potent lector de textos català que et pot ser d’immensa utilitat.

Aquí tenim algunes coses que pots fer amb el teu sintetitzador de veu informàtic:

Com fer servir la síntesi de veu?

Obre el lector de text automàtic de Narakeet en qualsevol navegador web, escriu algun text i selecciona una de les nostres opcions de síntesi de veu catalana. En uns moments, podràs convertir el text en veu i obtenir un àudio amb una qualitat professional. Això és molt més ràpid i fàcil que enregistrar l’àudio tu mateix o contractant actors de doblatge catalans.

Com llegir el text en català en veu alta?

Per llegir el text en català en veu alta, solament has d’introduir el text en el camp de “script”, escollir una de les veus en català i fer clic al botó de “crear àudio”. Narakeet és el millor programa de text a veu en línia, i el pots fer servir en qualsevol navegador web. Comença a fer servir Narakeet per llegir el text gratuïtament.

Com funciona la síntesi de veu?

Una aplicació de síntesi de veu llegeix un text en veu alta fent servir una veu informatitzada i lectors de text electrònics de gran qualitat com Narakeet que poden produir àudio a partir de text com si fos un parlant natiu el qui ho estigués pronunciant. Es fan servir eines com aquesta per la síntesi de veu en línia, per crear automàticament versions d’àudio de pàgines web o llibres i per ajudar a les persones a fer vídeos de màrqueting o informatius. La narració de vídeo es fa servir sobretot per passar el text a veu per les eines que es fan servir avui en dia, ja que les audiències en línia prefereixen mirar vídeos que llegir el text.

Com llegir un document de Word en veu alta?

Fes servir el programa per passar de text a veu de Narakeet per llegir un document de Word en veu alta. Puja el teu document de Word, després selecciona el text en català i fes clic en el botó de “Crear àudio”.

Hi ha alguna API de veu en català?

Narakeet disposa d’una API de síntesi de veu que permet convertir text en veu i llegir un text català en veu alta de manera automàtica. Per obtenir més informació, mira la nostra pàgina Conversió de text a veu automàtica.

Narakeet helps you create text to speech voiceovers, turn Powerpoint presentations and Markdown scripts into engaging videos. It is under active development, so things change frequently. Keep up to date: RSS, Slack, Twitter, YouTube, Facebook, Instagram, TikTok

The media on this page includes images and videos by Daniel Corneschi, Kinga Cichewicz, Unleashed Agency, Toa Heftiba, Ed Pirnak Kinga Cichewicz on Unsplash.