Γεννήτρια ομιλίας AI

Μετατροπή της ομιλίας AI σε κείμενο σε 90 γλώσσες, με 700 φωνές. Δοκιμάστε τη γεννήτρια ομιλίας AI δωρεάν online.

Ξεκινήστε

Γεννήτρια ήχου AI

Οι γεννήτριες ομιλίας AI ή οι συνθέτες ομιλίας AI μπορούν τώρα να παράγουν ομιλία που δεν ξεχωρίζει σχεδόν καθόλου από τις ανθρώπινες φωνές. Κάνουν δυνατή τη δημιουργία από οποιονδήποτε φωνών που ακούγονται επαγγελματικές, χωρίς ειδικό εξοπλισμό ή τις δεξιότητες ενός επαγγελματία ηθοποιού.

Για μία γρήγορη επίδειξη του τρόπου χρήσης της γεννήτριας ομιλίας AI Narakeet, κάντε αναπαραγωγή του παρακάτω βίντεο:

AI ομιλίας

Δοκιμάστε το AI ομιλίας μας δωρεάν - απλά πληκτρολογήστε κάποιο κείμενο παρακάτω και κάνετε κλικ στο κουμπί “Δημιουργία ήχου”. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γεννήτρια ομιλίας AI Narakeet δωρεάν για τη δημιουργία 20 αρχείων, χωρίς καμία εγγραφή.

Για περισσότερες γλώσσες, φωνές και άλλες επιλογές, περιλαμβάνοντας τη μεταφόρτωση εγγράφων Word, τον έλεγχο της ταχύτητας/της έντασης της ομιλίας, τσεκάρετε το εργαλείο Text to Audio μας.

Δωρεάν γεννήτρια ομιλίας AI

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γεννήτρια ομιλίας AI Narakeet δωρεάν για τη δημιουργία 20 αρχείων, χωρίς καμία εγγραφή.

Ξεκινήστε

Τα προγράμματα επί πληρωμή μας σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε ολόκληρα ηχητικά βιβλία (audiobook) με τη μία, να δημιουργήσετε μαζικά χιλιάδες ηχητικά αρχεία με τη μία αλλά και πολλά άλλα. Τα δωρεάν αρχεία κειμένου σε ομιλία AI δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εμπορικούς σκοπούς ή να εμπορευματοποιηθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά μπορείτε να κάνετε εύκολα αναβάθμιση σε ένα εμπορικό πρόγραμμα ώστε να μπορείτε να διανέμετε και να εμπορευματοποιείτε το περιεχόμενο χωρίς περιορισμούς. Μπορείτε να διατηρείτε και να διανέμετε τα δωρεάν αρχεία κειμένου σε ομιλία AI στους φίλους σας ή να τα χρησιμοποιείτε για εκπαιδευτικούς σκοπούς.

Κείμενο σε ομιλία AI

Το κείμενο σε ομιλία ΑΙ διαθέτει πολλές πρακτικές χρήσεις καθώς μπορεί να μετατρέψει το γραπτό κείμενο σε ηχητικά αρχεία όπως podcast, audiobook και βίντεο. Οι γεννήτριες ομιλίας AI μπορούν επίσης να δημιουργήσουν ρεαλιστικές φωνές AI για τα chatbot, τους βοηθούς φωνής και άλλες συσκευές που ενεργοποιούνται με τη φωνή. Ακολουθούν μερικές από τις πιο κοινές περιπτώσεις για τη γεννήτρια ομιλίας AI μας:

Φωνή AI για διαδικτυακή εκπαίδευση

Η ενσωμάτωση του κειμένου σε ομιλία AI σε πλατφόρμες διαχείρισης εκπαίδευσης μπορούν να επιταχύνουν την παραγωγή περιεχομένου αλλά μπορούν επίσης να παρέχουν καλύτερη κατανόηση για τους εκπαιδευόμενους. Δεν χρειάζεται να στηρίζεστε στους δικούς σας εργαζομένους για την ηχογράφηση φωνών σε δωμάτια με θόρυβο και κακά μικρόφωνα. Οι φωνές AI δημιουργούν ήχους που είναι ξεκάθαροι, συνεπείς και χωρίς θόρυβο στο υπόβαθρο. Οι φωνές AI δεν τραυλίζουν, δεν κάνουν λάθη και ούτε χρειάζεται να ηχογραφήσουν τον ήχο ξανά, δεν χάνουν τον ρυθμό ή δεν τους διακόπτουν οι εξωτερικοί ήχοι.

Κατά τη δημιουργία ήχου για πλατφόρμες εκμάθησης, σκεφτείτε τη χρήση μη συμπιεσμένου υψηλής ποιότητας ήχου που η πλατφόρμα σας μπορεί μετέπειτα να ενσωματώσει στο περιεχόμενο εκμάθησης. Δείτε τον οδηγό μας για τον Τρόπο δημιουργίας υψηλής ποιότητας ήχου από κείμενα σε ομιλία.

Γεννήτρια ομιλίας AI - Τηλεφωνικά κέντρα/αποκρίσεις IVR

Οι φωνές AI παρέχουν κλιμακούμενες λύσεις για τις επιχειρήσεις που ψάχνουν να κλιμακώσουν τις ηχητικές ηχογραφήσεις. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην αυτοματοποίηση της πολύγλωσσης παραγωγής περιεχομένου ή στην εύκολη παραγωγή εκατοντάδων ή χιλιάδων αποκρίσεων εξυπηρέτησης πελατών για συστήματα IVR (Διαδραστική φωνητική απόκριση). Οι γεννήτριες ομιλίας ΑΙ μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν στη δημιουργία προσωποποιημένων μηνυμάτων σε κλίμακα.

Χρησιμοποιήστε τη δυνατότητα μαζικής εγγραφής ήχου για τη γρήγορη μετατροπή ενός φύλλου Excel σε χιλιάδες μικρά ηχητικά αρχεία. Μπορείτε να τα ανεβάσετε στην πλατφόρμα IVR σας για χρήση σε ένα τηλεφωνικό κέντρο ή να τα χρησιμοποιήσετε ως μεταφρασμένα ηχητικά κομμάτια για τις διεθνείς ραδιοφωνικές σας εκστρατείες.

Γεννήτρια ομιλίας AI - για το YouTube

Μπορείτε να δημιουργήσετε βίντεο YouTube μέσα σε λεπτά χρησιμοποιώντας το Narakeet και χρησιμοποιώντας το εργαλείο μας Διαφάνειες σε βίντεο. Χρησιμοποιήστε φωνές AI για γρήγορη και άμεση δημιουργία του ήχου για το βίντεό σας, ακόμα και για δημιουργία υποτίτλων και υποτίτλων κλειστού πλαισίου. Δημιουργήστε αυτόματα το βίντεό σας από τις διαφάνειες ενός Powerpoint και το Narakeet θα συγχρονίσει για εσάς τον ήχο με τις εικόνες. Μπορείτε να μεταμορφώσετε άνετα τις παρουσιάσεις σας σε συναρπαστικά βίντεο, ελαχιστοποιώντας την ανάγκη για πολύπλοκα εργαλεία επεξεργασίας ή για δεξιότητες επεξεργασίας βίντεο εκμάθησης. Το Narakeet είναι ένα άριστο εργαλείο για τους εκπαιδευτές, για τις επιχειρήσεις και οποιονδήποτε ψάχνει να κάνει το περιεχόμενό τους πιο διαδραστικό και εύκολο ως προς τη χρήση. Η χρήση φωνών AI σας επιτρέπει να δημιουργήσετε επαγγελματικό ήχο χωρίς ακριβό εξοπλισμό ηχογράφησης, κάτι που διασφαλίζει ότι το μήνυμά σας χορηγείται με έναν αδιάλειπτο και επαγγελματικό τρόπο, αυξάνοντας τη συμμετοχή και την κατανόηση του θεατή.

Φωνές δημιουργημένες μέσω AI

Η γεννήτρια φωνής AI έχει αλλάξει το παιχνίδι για την εκφώνηση των φωνών χαρακτήρων σε κινούμενα σχέδια, βιντεοπαιχνίδια και σε άλλες βιομηχανίες όπου η χρήση ηθοποιών φωνών είναι απαραίτητη. Με τη ρεαλιστική τεχνολογίας φωνής κειμένου σε ομιλία AI, οι παραγωγοί μπορούν να δημιουργήσουν διακριτές φωνές των χαρακτήρων με ξεχωριστές προφορές και επιτονισμούς, βοηθώντας τους να φέρουν τους εικονικούς χαρακτήρες στη ζωή. Μέσω της χρήσης της τεχνολογίας AI, οι δημιουργοί περιεχομένου μπορούν να επιτύχουν φωνές υψηλής ποιότητας χωρίς την ανάγκη ακριβών ηθοποιών φωνής ή εκτεταμένων συνεδριών ηχογράφησης. Οι φωνές AI προσφέρουν επίσης απίστευτη συνέπεια στην ποιότητα και στον τόνο των φωνών, διασφαλίζοντας ότι οι χαρακτήρες διατηρούν τον μοναδικό τους ήχο σε μία σειρά ή παιχνίδι. Επιπρόσθετα, η εφαρμογή της AI στη δημιουργία φωνών μειώνει ουσιαστικά τον χρόνο παραγωγής, παρέχοντας στους δημιουργούς την ελευθερία να κάνουν πειράματα με ξεχωριστές φωνές χαρακτήρων και να τις αλλάξουν όπως απαιτείται χωρίς επιπρόσθετα κόστη ή χρονικούς περιορισμούς.

Γεννήτρια ομιλίας - Πολυγλωσσική παραγωγή περιεχομένου

Η γεννήτρια φωνής AI μας σας βοηθούν να δημιουργήσετε τέλειο περιεχόμενο γρήγορα για παγκόσμια κοινά. Με 90 γλώσσες και προφορές προς επιλογή, μπορείτε εύκολα να προσεγγίσετε πελάτες από όλο τον κόσμο. Μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα μεταφρασμένο περιεχόμενο. Για παράδειγμα, μπορείτε να μετατρέψετε υποτίτλους σε ήχο ώστε να παρέχετε γρήγορα ένα εναλλακτικό ηχητικό κομμάτι για τα βίντεό σας. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε πολυγλωσσικούς διαλόγους για μαθήματα γλώσσας και για τη συμμετοχή κοινών σε πολλά εδάφη χρησιμοποιώντας πολλαπλές φωνές στο ίδιο σενάριο.

Ξεκινήστε

Narakeet helps you create text to speech voiceovers, turn Powerpoint presentations and Markdown scripts into engaging videos. It is under active development, so things change frequently. Keep up to date: RSS, Slack, Twitter, YouTube, Facebook, Instagram, TikTok

The media on this page includes images and videos by Microsoft Designer