AI-stemgenerator

Creëer AI-stem tekst-naar-spraak in 90 talen met 700 stemmen. Probeer gratis de AI-stemgenerator.

Probeer onze gratis stem AI - typ wat tekst hieronder en klik op de knop ‘Audio maken’. U kunt de Narakeet AI-stemgenerator gratis gebruiken om 20 bestanden te maken, zelfs zonder zich te registreren.

Voor meer talen, stemmen en andere opties, waaronder het uploaden van Word-documenten, het aanpassen van de snelheid/volume van de stem, bekijk onze Tekst naar audio tool.

AI-audiogenerator

AI-stemgeneratoren, of Stem AI-synthesizers, kunnen nu spraak produceren die bijna niet te onderscheiden is van menselijke stemmen. Ze maken het voor iedereen mogelijk om professioneel klinkende voice-overs te maken, zonder gebruik van speciale apparatuur of vaardigheden van een professionele stemacteur.

Voor een snelle demonstratie van hoe de Narakeet AI-stemgenerator te gebruiken, speel de onderstaande video af:

Gratis AI-stemgenerator

U kunt de Narakeet AI-stemgenerator gratis gebruiken om 20 bestanden te maken, zelfs zonder zich te registreren.

Aan de slag

Onze betaalde plannen stellen u in staat om hele luisterboeken in één keer te maken, duizenden audiobestanden tegelijk te produceren en nog veel meer. Gratis AI tekst-naar-spraak-bestanden mogen niet worden gebruikt voor commerciële doeleinden of voor het verdienen van geld op sociale media, maar u kunt eenvoudig upgraden naar een commercieel plan om zonder beperking content te verspreiden en geld te verdienen. U kunt gratis AI-stem tekst-naar-spraak-bestanden bewaren en verspreiden onder uw vrienden of ze gebruiken voor educatieve doeleinden.

AI tekst-naar-spraak

Tekst-naar-spraak AI heeft vele praktische toepassingen, gezien het geschreven tekst kan omzetten in audiobestanden, zoals podcasts, luisterboeken en video’s. AI-spraakgeneratoren kunnen tevens realistische AI-voice-overs maken voor chatbots, spraakassistenten en andere spraakgestuurde apparaten. Hier zijn enkele veelvoorkomende toepassingen voor onze AI-stemgeneratie:

Voice-over AI voor e-learning

De integratie van tekst-naar-spraak AI in leerbeheerplatforms kan de productie van content versnellen, maar het kan tevens een veel betere ervaring bieden voor cursisten. U hoeft niet te vertrouwen op uw eigen werknemers die voice-overs opnemen in lawaaierige ruimtes en met gebruik van slechte microfoons. AI-stemmen genereren geluid dat helder, consistent en zonder achtergrondgeluid is. AI-stemmen stotteren niet, maken geen fouten, moeten geen audio opnieuw opnemen, raken niet van slag of worden niet onderbroken door omgevingsgeluiden.

Bij het creëren van audio voor leerplatforms is het raadzaam om ongecomprimeerd en hoogwaardig geluid te gebruiken dat uw platform vervolgens kan versmelten tot leerstof. Bekijk onze handleiding over Hoe hoogwaardige tekst-naar-spraak-audio te creëren.

AI-stemgenerator - Callcenters/IVR

AI-stemmen bieden een schaalbare oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar het maken van audio-opnames op grote schaal. Dit kan helpen bij het automatiseren van de productie van meertalige content of het gemakkelijk genereren van honderden of duizenden reacties van de klantenservice voor IVR-systemen (Interactive Voice Response). AI-stemgeneratoren kunnen tevens helpen bij het leveren van gepersonaliseerde berichten op grote schaal.

Gebruik onze functie voor batch audio-opname om snel een Excel-spreadsheet om te zetten in honderden kleine audiobestanden. U kunt ze vervolgens uploaden naar uw IVR-platform voor gebruik in het callcenter of ze gebruiken als vertaalde audiofragmenten voor uw internationale radiocampagnes.

AI-stemgenerator - voor YouTube

U kunt in enkele minuten YouTube-video’s maken met Narakeet, met behulp van onze Slides naar Video tool. Gebruik AI-stemmen om snel en gemakkelijk de voice-over voor uw video te maken, en zelfs ondertitels en bijschriften te creëren. Creëer automatisch video van PowerPoint slides en Narakeet zal voor u audio met visuals synchroniseren. U kunt uw presentaties moeiteloos omzetten in boeiende video’s, waardoor de noodzaak voor complexe videobewerkingstools of het leren van videobewerkingsvaardigheden komt te vervallen. Narakeet is een uitstekende tool voor docenten, bedrijven en iedereen die zijn content interactiever en makkelijk te begrijpen wilt maken. Het gebruik van AI-stemmen stelt u in staat om professioneel klinkende audio te produceren zonder dure opnameapparatuur, wat ervoor zorgt dat uw boodschap op een naadloze en professionele manier wordt afgeleverd, zodat de betrokkenheid en het begrip van de kijker toenemen.

AI-gegenereerde stemmen

AI-stemgeneratie is een gamechanger geworden voor het geven van stemmen aan personages in tekenfilms, videogames en andere industrieën waar stemacteren essentieel is. Met AI tekst-naar-spraak realistische stemtechnologie kunnen producenten onderscheidende stemmen voor hun personages creëren met unieke accenten en intonaties, waardoor fictieve personages tot leven komen. Door gebruik te maken van AI-technologie kunnen contentmakers hoogwaardige voice-overs realiseren zonder de noodzaak van dure stemacteurs of lange opnamesessies. AI-stemmen bieden tevens een opmerkelijke consistentie in stemkwaliteit en toon, waardoor de personages hun unieke geluid behouden gedurende een serie of game. Bovendien vermindert het gebruik van AI in stemgeneratie de productietijd aanzienlijk, waardoor makers de vrijheid hebben om te experimenteren met diverse personagestemmen en deze indien nodig aan te passen zonder extra kosten of tijdsbeperkingen.

Stemgenerator - Productie van meertalige content

Onze AI-stemgenerator helpt u snel geweldige content te maken voor een wereldwijd publiek. Met 90 talen en accenten om uit te kiezen, kunt u makkelijk klanten over de hele wereld bereiken. U kunt eenvoudig vertaalde content creëren. Bijvoorbeeld, zet ondertitels om in audio om snel een audiospoor in een andere taal te bieden voor uw video’s. U kunt tevens meertalige dialogen maken voor taallessen en het betrekken van het publiek in diverse gebieden door meerdere stemmen in hetzelfde script te gebruiken.

Aan de slag

Narakeet helps you create text to speech voiceovers, turn Powerpoint presentations and Markdown scripts into engaging videos. It is under active development, so things change frequently. Keep up to date: RSS, Slack, Twitter, YouTube, Facebook, Instagram, TikTok

The media on this page includes images and videos by Microsoft Designer